Om Renée

fruits, healthy, food

Hej min vän!

Jag heter Renée och är en Funktionsmedicinskt utbildad Hälso- och Livsstilscoach, Kostrådgivare, Massör, Pilatesinstruktör och ReikiMaster. Puh!

Men bakom de där konstiga titlarna (var glad att jag inte rabblade upp alla – jag kan ha någon diagnos som gör att jag aldrig kan sluta plugga) är jag precis som du. En lite trött mamma som i hela mitt liv har kämpat med osynliga sjukdomar som astma, allergier, endometrios och fibromyalgi. 

Under åren har jag märkt hur många kvinnor (och mammor!) runt mig som har lidit av liknande problem och inte upplevt att det funnits rätt typ av hjälp att få. Min utbildning inom funktionsmedicin och coaching tillsammans med en personlig förståelse av vad dessa kvinnor går igenom gör att jag verkligen kan hjälpa andra att på djupet förstå sina symtom  och hur de är kopplade till andra processer i kroppen.

Mitt mål är att hjälpa kvinnor att FÖRSTÅ sin biologi, FÖRENKLA sin livsstil och FÖRBÄTTRA sitt välmående – jag kallar det Cyklisk Livsstil.

1

Min filosofi

Jag anser att våra kroppar är ett vansinnigt intelligent och avancerat system, sammansatt av mängder mindre system som alla ska jobba ihop för att få oss att fungera på bästa sätt.

Därför vill jag veta ALLT om dig när vi jobbar tillsammans 🙂
Utefter vad du anser att du vill förbättra tittar vi på alla system, hur de fungerar och framförallt hur de fungerar tillsammans. Ibland kan det vara en hjälp att lägga till olika typer av tester, ibland behövs det inte alls. Det viktiga är att vi utgår från DIG och DINA förutsättningar.

Några av de ämnen vi kommer att gå igenom ser du nedan: