Förstå - Förenkla - Förändra

Som kvinnor möts vi ofta av ett “så kan det vara men det är helt normalt” när vi söker hjälp för något som inte känns rätt i våra kroppar.

Resultatet blir ofta ett ändlöst experimenterande med olika dieter, träningsformer, kosttillskott etc, etc etc…

Nu är det slut med gissandet!

Som Funktionsmedicinsk Coach specialiserad på kvinnors hälsa vill jag hjälpa dig att förbättra din hälsa och ditt välmående utan komplicerade dieter eller mängder av förbud. Tillsammans går vi på djupet och reder ut vad som skulle passa just dig – för kom ihåg att vad som fungerar för någon annan inte nödvändigtvis måste fungera för dig.

Läs mer om mig eller mina tjänster, gå med i min Facebookgrupp för mammor i alla åldrar eller boka ett kostnadsfritt Introduktionssamtal så får vi prata om vad du behöver just nu.

Tillsammans kan vi få dig att bli Healthy by U!

Ett liv av erfarenheter

Ett liv med olika kroniska sjukdomar, värk och hälsoproblem parat med en aldrig sinande nyfikenhet och törst på kunskap har lett mig till där jag är idag – att hjälpa andra kvinnor må så bra de bara kan med de förutsättningar de har. 

Jag är färdig med att kvinnors hälsa sätts i andra rummet – det är dags för dig att ta plats!

Hur kan jag hjälpa dig?

Nedan ser du ett urval av vad jag erbjuder för tillfället.

Balanced By U

Cyklisk livsstil för nybörjare. En onlinekurs för dig som vill förstå hur allt hänger ihop.
Kommer snart!

The Female Health Bluprint

Personlig funktions-medicinsk coachning där vi tillsammans går på djupet under en längre period.

Pilates

Träna privat eller i liten grupp i Torslanda. Alltid Corona-säkert!

Vad säger kunderna?

"René kan, som ingen annan, ge exakt de övningar kroppen behöver den dagen! Hon slår ”skoningslöst” ned på alla misstag eller slarv i genomförandet av övningarna. Otroligt duktig, proffesionell och dessutom trevlig! Jag går alltid tillfredsställd ifrån timmen, både kropp och själ får sitt. Inte sällan har vi skrattat högt!! Rekommenderar både träningsform = pilates och René starkt!!"
Hannah K
"Hon räddade mig - helt enkelt."
Anna