Funktionsmedicinsk Livsstilscoachning

Vad är Funktionsmedicinsk Coachning?

Du är unik! 

Jaha tack, tänker du, men vad har det med saken att göra?
Det har allt med saken att göra. Det är den viktigaste orsaken till att välja personlig coachning istället för att t.ex. välja en generell diet eller ett träningsupplägg som ska passa många.

Hur du upplever olika symtom, reagerar på viss kost, träning eller till och med din upplevelse av din menscykel är unik för dig. Vill du få verkliga resultat behöver vi kika på hur just DU fungerar och reagerar.

För att uppnå resultat behöver en ofta hålla i sina förändringar under en längre tid, därför coachar jag de flesta av mina klienter under en längre period – oftast 3-6 månader.
Vi tittar på allt som till exempel hur ditt matsmältningssystem fungerar, hur är dina stressnivåer, om din cykel fungerar som den ska och letar oss fram till vad orsaken kan vara till att du inte upplever det välmående som du önskar.

Om detta känns som ett skrämmande stort steg att ta kan du välja att boka ett kostnadsfritt Introduktionssamtal där vi tillsammans kan komma fram till vad som skulle passa för dig. Jag erbjuder flera olika möjligheter för oss att arbeta tillsammans.

Men först behöver vi känna om vi är rätt för varandra 🙂

Personlig Coachning

Personlig funktionsmedicinsk coachning där vi tillsammans lär känna din kropp på djupet under 12 veckor.

Som de hälsodetektiver vi är går vi igenom alla ledtrådar och pusslar oss fram till vad det är som gör att du mår som du gör och vad som verkar vara den bästa lösningen för just DIG!

DUTCH-test och konsultation

När vi misstänker att allt inte står rätt till är DUTCH Complete mitt “go-to” test för att se på vad som händer med dina könshormoner och stresshormoner.

När du gjort ditt test går du in och bokar din tid för konsultation då vi tillsammans går igenom dina svar och vad lämpliga vägar framåt kan vara för just dig – just nu.

Enstaka träff

Ibland har du inte möjlighet av olika anledningar att jobba tillsammans med mig under en längre period men du känner ändå ett behov av att få hjälp med en specifikt fråga. 

Då är detta ett bra alternativ för att komma ett steg på vägen.