Vill du träna Pilates med mig?

Såklart du vill, Pilates är en fantastisk träningsform!

Pilates gör dig inte bara starkare och smidigare, det gör dig också mer medveten om din kropp och hur den fungerar.

Pilates hjälper dig att få din kropp att göra det DU vill. 

För svag eller för stark bäckenbotten? Ont i rygg och axlar? Delade magmuskler eller smärtproblematik?
Mina klienter kommer till mig av en mängd olika orsaker. Det kan vara allt från urinläckage, bäckensmärtor eller att man vill bli starkare och smidigare. Oavsett orsak brukar de flesta känna en förändring redan efter några gånger.

Min egen resa med Pilates startade så sent som 2015. Med en kropp som pga Fibromyalgi inte hade kunnat ta till sig träning på över 10 år, hittade jag nu en träningsform som bårds gjorde mig mjukare, starkare och framförallt - nästan helt smärtfri! Det är lätt att förstå varför jag blev frälst. Jag kunde till och med ta upp gymträning igen och börja lyfta tunga vikter utan att hela kroppen gick under.

Min första utbildning inom STOTT Pilates gick jag 2016 och sedan har jag fortsatt att kontinuerligt vidareutbilda mig inom bland annat Pilates för gravida och mammor och Postnatal Corrective Exercise. Ja, du gissar rätt, kvinnokroppen fascinerar mig enormt!

Jag erbjuder:

Gruppträning i Torslanda

I Torslanda tränar vi på Vingens kulturhus. Samling 5 min innan klassen börjar på plan 2 utanför caféet. Kom i mjuka kläder och ta med egen matta. Vi tränar utan skor.

Matta 1 Torsdagar kl 18,00-18,55
En klass som går i lite lugnare tempo där vi lägger på fokus på att förstå och applicera tekniken. Den egna kroppen är det främsta redskapet, men mindre bollar, ringar och gummiband förekommer också. Passar alla.

Matta 2 Torsdagar kl 19,00-19,55
Här tränar vi i något högre tempo, övningarna är lite tyngre och vi använder regelbundet mindre bollar, ringar eller gummiband. Passar dig som har grundförståelse för Pilatestekniken.

Anmälan görs här.

Privatträning i Torslanda

Mer info kommer snart. För frågor och bokningar når du mig på hej@healthybyu.com

Privatträning på StudioPilates i Göteborg

Vill du träna med mig i en fullt utrustad Pilates studio finns jag också på StudioPilates i Göteborg. Förfrågningar och bokningar på renee@studio-pilates.se

 

"If your spine is inflexibly stiff at 30, you are old; if it is completely flexible at 60, you are young" - Joseph Pilates